Monday, December 5, 2011

panas II + cool


oops ! tak2 .. hehe mood aku ketika ini adalah baik :) tak de marah, sedih or pape2 laa .. even tittle aku jerk panas II kan3 ? nie sambungan untuk episod hari tu .. hehe yang pasti ketika ini, mood aku adalah HAPPY !




hanya satu perkataan ''HAPPY'' .. :DD alhamdulilah , semua da selesai ..  bukan maksud da baik, hehe .. tapi bagi aku kira benda nie da selesai .. betul laa cakap member aku , baik lupakan .. buat apa nak serabutkan hal yang remeh2 kan3 ? kawan aku ramai lagi ..



hah ! ramai lagi member aku .. hehe :) by the way, bersyukur da aku da happy .. aku tau ALLAH sentiasa ada and takkan uji hambanya di luar kemampuannya .. (poyo) aku juga nk ucap thanks sangat2 dekat MAHIRA AQILAH / AQIL (jangan tanya kenapa aqil ), DAYAH ASHARI, MIERA (budak form 4), SYAHID AKMAL, HAMIDI (nasib tak lupa) dan mereka2 yang lain laa .. hehe .. thanks guys ! sayang korang ! <3<3 aww~~


done ! aku da ikat korang .. friendship kita da kena ikat .. haha ! once again , thanks sangat .. :) bagi support, ade yang merepek2 .. haha ! yang maki hamun pon ada jugak .. lawak :D apa pon, thanks laa ..



yang mintak ganjaran tu (paham2 laa), ada umor KFC aku bagi .. haha ! awak nak sangat kan, ada tapi untuk dilihat untuk masa sekarang .. haha ! :D jangan tuntut dekat akhirat taw .. hehe :)


 lapar laa hai .. da update nie malam2 .. huhu apa pon, bersyukur and insyaALLAH, everthig will back to normal .. :) maybe it take time .. tak pe laa .. tak semua manusia PERFECT kan ? apa pon , semoga AKU, DIA dan MEREKA akan bahagia .. amin3 ! :)



err ~~ apa motif aku letak gambar nie, aku pon tak tahu .. haha ! :DD semoga aku berbahagia laa dengan orang2 yang aku sayang .. ehemm ~~ haha .. 

NOTE : happy ! :DD .. lagu shila nie saja nak mengimbau kenangan sekolah .. hehe 

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)