Saturday, December 10, 2011

holi + day = holiday

hye hye ! :) new entry for today .. ewahh ~ aku nie nak speking2 english pulak, entah betul jerk ..



so, back to basic .. hehe nie happy holiday ! bukan merry christmas ukeyhh ! tu nanti, entry akan datang .. 25/12 nanti .. insyaALLAH, walaupun agak2 lambat untuk aku ucapkan happy holiday nie, tapi tak pelaa .. yang penting aku wish .. wee ~~ HAPPY HOLIDAY GUYS !


*sekadar gambar hiasan *

sedang family2 aku bersiap2, mengemas barang .. aku dengan lagak ''sardinnya'' sambil menggoyangkan kaki mengupdate blog .. hehe :) alaa, kejap laa ayah ! 5 minit jerk nie .. 


hey2 ! nie bukan aku .. saje jerk letak, nak tunjukkan aku tengah relax .. huhh ! korang nie .. ada2 jerk .. aku lebih manis dari nie .. manis ke ?? lalala~ sour laa .. :D


ukeyhh ! perjalanan akan dimulakn kurang daripada 2 jam lagi .. hehe :) tempat first kami akan ''lawati'' ialah  PERLIS .. pergi Gua Kelam ..


 next place, nak pergi Alor Setar KEDAH .. dah alang2 sampai Kedah tu , pergi laa Langkawi kan .. hehe ! boleh laa beli coklat .. nie kena ''bodek'' ayah nie .. hehe ! :)




akan ku snap picture disini .. wee ~~


 nantikan kehadiran aku Langkawi .. :) next , aku akan pergi PULAU PINANG ..


perjalanan diteruskan lagi ke PERAK DARUL RIDZUAN .. err ~ betul ke darul ridzuan nie guys ! sejak tak sekolah nie .. jadi lupa pulak .. hehe :)


 next, kita ''terjah'' KL pulak ! yahoo .. lama dah tak pergi, setahun ada laa kot ..  :)


i-city ! tunggu aku !! nie snap2 picture dekat ''kota  cahaya '' nie .. ewahh ~




petrosains, jangan pergi mana2 .. tunggu aku !


satay kajang ! tunggu aku !! jangan abis dulu .. 



dah agak2 boring kan , balik laa MELAKA .. tempat kelahiranku .. :) dah alang2 sampai tu, jom2 pergi mandi2 .. hehe :) wonderland ! yahoo !! :DD aku naik gelungsur tu nanti .. tengok laa .. :p


walaupun dah pernah snap pictures kat sini , arghh ! peduli apa .. nak pergi lagi .. :p


so .. begitulah agaknya lebih kurang perjalanan aku untuk men''travel'' Malaysia nie .. by the way, happy sangat dapat family macam nie .. sayang ayah dengan mak ! :)
doakan keselamatan kami sekeluarga ye ! :DD


NOTE : mudah-mudahan semuanya akan berjalan dengan lancar .. :) hindarilah kami sekeluarga daripada sebarang musibah ya ALLAH .. aminn ~ :)

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)