Thursday, December 22, 2011

harok melintas jalan :')

SELAMAT MELINTAS JALAN ! oops .. salah2 ! Assalamualaikum .. ehem2, tiba2 nak buar entry pasal lintas jalan pulak da ! haisyhh ! macam2 laa .. apapon, aku tetap nak merepak dan terus merepek dekat entry kali nie .. peduli ape aku .. :p


aik ? pehal ade gambar mamat nie pulak nie .. hehe .. actually, entry nie dibuat KHUSUS untuk sahabat2 ku yang rela berkorban serta bergadai nyawa untuk aku .. ewahh ~ hehe :) meyhh ! kasi intro sikit ye ..
mamat yang pegang bunga nie bernama ZARUL IQMAL B. ZULKEFLEE .. time aku lintaas jalan, aku akan tarik orang tau .. dan dia adalah salah seorang daripadanya .. hmm ~ sorry laa, aku bukan sengaja pon .. salah kereta tu .. thanks laa ye rela berkorban .. haha ! :D


next person , MAHIRA AQILAH BT ABD KARIM .. sory ! gambar ayu aku letak kat sini .. perempuan sejati gitu .. haha ! sebenarnya, dia nie ada gaya2 lelaki sikit .. oops !! cita2 dia pon nak jadi army .. amboii .. speaking laa seyh .. haha ! serius ! muka suci macam aku kata penipu .. puihh ! :p dia pon selalu jugak teman aku lintas, tapi jarang .. pernah dia dengan zarul (gambar diatas) plan nak tinggalkan aku kat tengah2 jalan .. nasib aku berani tau .. (berani laa sangat)


dayah ! miss u soo much darling .. huhu :'( nama dia NURUL HIDAYAH BT ASHAARI .. dia lah antara orang paling sabar menunggu aku ketika melintas jalan .. sentiasa menemani aku .. hehe :) thanks ! 


haha ! the next person , daus ! MUHAMMAD FIRDAUS BT ABD RAHMAN .. haha ! dia orang yang SANGAT3 sabar melayan kerenah aku ketika melintas jalanraya nie .. hehe aku pernah tarik beg dia tau .. salah kereta 2 ! bukan aku ukeyh ! kereta 2 macam nak langgar aku .. tarik jerk laa beg dia .. da laa time 2 malam .. hei2 ! bukan date ukeyhh ! ada dayah, mahira dengan hafifiy .. haisyhh, korang nie .. dengan hujan time tu .. huhu tapi fikir2 balik, benda tu sangat kelakar ! haha :DD

sebenarnya, ada ramai lagi tau .. tapi, diorang adalah orang2 yang sering menjadi mangsa aku .. haha ! :DD


apapon , aku tetap aku ! nak buat macam mana .. dah takutkan .. tapi sekarang dah berani tau.. (berani ke ?) kepada korang, thanks ye ! sekalung penghargaan dan tahniah daripada aku untuk korang .. entah lepas nie, sapa laa yang kena kan3 ? so, cepat2 laa doakan biar aku dah tak takut lintas jalan ..


:) peace daripada aku ! thanks korang .. don't worry, lepas nie korang bukan mangsa aku .. insyaALLAH :')

NOTE : hanya ALLAH yang membalas jasa korang .. ewahh ~

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)