Friday, December 9, 2011

1 2 3 klik !!

ehem2 .. Assalamualaikum ! salam sejahtera and salam satu Malaysia .. ewaahh ~ so, entry kali nie aku da TAK NAK cerita pasal CINTA .. stop2 ! asyik cerita pasal tu jerk kan kebelakangan nie .. hah ! padan muka aku ! kan dah jatuh cinta ! amik kau !! apa pon ''capital A'' sayang awak jerk lah .. aww ~~ <3 haha ! (poyo)



*sekadar gambar hiasan *



binatang  benda nie laa hai aku paling TAK SUKA tengok .. aku yakin, bukan aku jerk, kebanyakkan orang .. so, hasilnya jadi laa macam nie ..



o0ps2 !! jangan salah faham, saja letak gambar dia, dia classmate aku .. nak sangat kan aku letak gambar kau ! hahhh ! amik kau ! haha :DD


dekat sini pon jadi posing2 .. mahira, zarul , and dayah ashari ..



nie nak take picture adik angkat aku yang kiri tu .. sory sayang ! kena curi picture nie ! jangan ada yang berkenan , sudah berpunya .. haha !


tabik spring laa nurul ! haha ! :DD pakai baju nie pon boleh lagi kan .. hehe miss you laa darling ..



peace ! hehe .. sory ! TERcuri picture kamu laa sayang .. hehe :) smile !


classmate aku pon same jerk ! pantang nampak kamera ! :p


smart !! satu perkataan jerk yang terluah .. hehe 



ehemm2 .. sakit tekak laa ! haha ! :DD aku cakap orang, aku pon sama ! sempat aja nak snap2 nie .. bentuk love !! TIDAKK !!!


family aku pon sama .. dekat sini pun boleh, asal masuk kamera .. hehe .. 



huhh ! bagus sangat ke binatang benda nie .. sampai orang sanggup menjadi PATUNG untuk seketika ! walaupun ada orang tengok , arghh ! peduli apa .. yang penting dapat tangkap gambar kan3 ? haha ! :DD sudah2, tak payah nak senyum sorang2 time baca blog aku nie , aku nak bagi keinsafan dekat korang2 yang membaca .. hehe 

pape pon , aku SANGAT SUKA snap2 picture ! biar laa orang nak kata apa .. wekk ! :p habit tetap habit ! peace !! :)

NOTE : tangkap gambar adalah satu kepuasan dalam hidup aku ! taknak picture aku dalam kamera korang , jangan tunjuk dekat aku ok ? hehe .. 

p/s : sory ! tercuri picture korang, untuk ZARUL , nak sangat kan .. haha !

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)