Tuesday, November 22, 2011

special day !

hye2 ! lame jugak laa tak update blog nie kan .. maklom laa SPM punya pasal, tak sempat laa nak story ape2 .. huhu :( so, hari nie nak cite pasal special day laa .. ehem2 ..

             19 November 2011 .. (sabtu)




         happy birthday to me ! haha ! :DD

hehe .. ari jadi aku laa.. serius ! happy sangat2 .. even, my mom busy sebab ade khusus dekat gunung lambak tapi alhamdulilah dia ingat juga aku punya hari jadi .. sayang mak sangat <3<3 :))



happy sangat2 .. dapat hadiah daripada orang2 tersayang .. hehe




hehe .. sebenarnya, aku tak berharap sangat laa dapat hadiah nie .. serius ! bukan sebab nak tunjuk baik ke ape ke, aku cuma nak orang ingat jerk .. hehe :) tapi dapat pon da bersyukur ! thnks buddies ! sayang kamo ketat2 ..



huhh ! soklan yang paling aku menyampah sekali ..


hey2 ! aku da besar laa ..lagipun aku sambut birthday nie bukan maknanya aku da tua tau .. sweet seventeen laa meyhh .. ngee ~ :) ape pon, thnks pada yang wish ! happy sangat ! :D


p/s : alhamdulilah, bersyukur sangat tuhan masih panjangkan umur aku .. :)
mood : happy :)

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)