Friday, November 25, 2011

menyampah betul



aduhai .. ape tiba2 ade gambar bunga rose pulak nie .. haha ! aduhh ! xtahu laa .. tiba2 nampak macam cantik pulak bunga nie .. macam suci pulak kn ? aww .. haha ! andaikan tiba2 ada someone yang bagi kat aku .. hehe ! berangan laa pulak da .. tapi sweet laa woo .. datang ''prince charming bagi bunga rose sambil melutut'' haha ! :DD stop berangan !!

apa  tujuan aku buat entry baru nie ye ? hehe .. aku pun xtahu laa .. tiba2 macam nak cerita pasal something .. hehe .. serius ! aku menyampah baca blog2 orang yang merapu2 laa wei .. jangan laa ajak aku baca, tulisan tu hah ! cuba besarkan sikit .. jangan laa ringkas sangat kan .. aku nie bukan laa update sangat pasal bahasa2 nie .. hehe

''aquw rasew r, korng rasew ?''
''aquw sayunk giler kat kowng''

aduh ! tolong laa guys ! betul2 laa sikit .. nak suruh aku baca bia terang lagi bersuluh ye .. nanti mesti aku follow korang tau ! haha !




saje letak gambar nie .. nak amik mood baca buku biology and chemistry untuk exam selase dengan rabu nie .. doakan ..
mood : exam --'

2 comments:

  1. fulamak!bga rose la,,white rose lak tu..ad meaning nie. .hehe.
    2 sbject lg,,prah la otak n akl akq sbaek mgkin..pastu akq da leh enjoy,,=)

    ReplyDelete
  2. 2 laa pasal .. nmpk cntik pulak bnge nie .. aww !~ haha !! 2 laa .. cpt laa 30/11 ..hehe

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)