Monday, November 28, 2011

never die :)

ehem .. Assalamualaikum .. sebelum tu, lupa nak cakap, SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARAM .. semoga tahun nie lebih baik dan kita akan mendapat keberkatan sepanjang tahun nie .. amin3 ! :)




saje nak update blog malam nie sebab mood tengah baik giler ! haha ! happy sangat2 .. sampai status dekat facebook pon nak happy .. huhu

err ~~ nie nak tayang gigi ke happy nie .. ????

apa pon .. serius, happy sangat .. sebenarnya, today 27/11/2011 aku jumpa dengan akak angkat aku jerkk pon .. happy sebab da lama plan nak jumpa tapi tak jadi2 .. Alhamdulilah, berkat tahun baru nie dapat juga jumpa akk NURUL NAZ AISYAH BINTI IBRAHIM .. hehe nama full taw kak kita letak .. wee~

even jumpa sekejap, tapi bermakna giler laa .. tak pe sis, as our plannig, nanti kita datang tido uma sis ukeyhh ! haha :DD


apa kaitan dengan marrybrown pulak nie ? haha ! tempat aku makan lak .. melantak puas2 .. da orang belanja kan .. hehe mula2 segan jugak tau, lame2 ukeyhh laa kot .. story2 benda pape laa .. huhu
the most important part ! akk boleh beli makan macam 'happymeals' kat McD 2 .. haha ! betol ke ejaan aku 2 ? haha ! xkesah laa kan .. dapat laa macam fail nie hah ..



* tapi bukan gambar hungry bird, saje letak.. kata musim kan ..

bual punya bual da nak balik da .. actually sis, kita dah nak menangis taw time salam sis .. tambah bila sis cium muka kite .. huhu :( bila laa nak jumpa da kan3 ? takpe laa.. ade laa mungkin 1 masa tu kan .. nasib tak lupa nak snap gamba taw .. haha ! dapat juga snap .. haha ! suke2 !

nasib pakai heel taw .. kalau tak, saya akan kelihatan rendah daripada sis .. ape pon happy walaupun ade perasaan takot .. haha ! takot tu bia akk seorang laa yang tahu ye .. hehe apepon, kita dengan die kembali ukeyhh .. berkat akk bagi number kot .. kembali sahabat .. :)


isyhh2 ! jangan fikir lain laa .. nie tunjukkan aku dah kembali sahabat .. hehe

apapon .. thnks sis belanja makan tadi .. hehe .. sayang sis ketat2 ! haha !! :DD bahasa apa aku mula guna aku tak tahu .. :))

NOTE : ada time kita akan jumpa lagi ye sis ! :) <3

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)